my tweets. follow me okey?

Thursday, 8 December 2011

Mari chat2 dekat blog Mart Aumi....

Assalamualaikum dan selamat sejahtera... from mart aumi to your heart...

Kali ini aku nak post tentang chat. Chat? Benda yang remeh temeh tu ke? hahaha!
Mart nak cerita sedikit la tentang widget yang baru aku pasang dekat blog Mart ni.

Heheehe.. kenapa aku tanda join chat?hehehehe......
sebab aku nak ajak korang ada masa chat la dekat blog aku ni.


pilih mana akaun yang korang suka....tak yah susah2 nak mendaftar ok? terus sign in and sign out kat situ je...


hahah.. ada masa meh la datang chat.. lagi-lagi bila Mart tengah online.... :p

Mart Aumi Muslimin

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...