my tweets. follow me okey?

Saturday, 26 November 2011

Selamat Menyambut Bulan Muharram 1433H....

Assalamualaikum dan selamat sejahtera... from mart aumi to your heart...

Pagi-pagi ini lah baru Mart ada mood nak berblogging. Hahaha... malam tadi mengantuk sangat nak menaip..

 Ok, kali ini Mart nak mengucapkan selamat menyambut awal Muharram yang ke 1433... Begitu cepat sekali masa berlalu. Begitu juga dengan Mart.. nak diikutkan Mart dah berumur 17 tahun dah (ikut tahun hijrah.. tapi masih 16 tahun lagi di tahun masihi)

 bercerrita pasal azam baru pada tahun ini.. masing-masing ada menceritakan tentang azam mereka tak kira di blog, Facebook mahupun Twitter.. hahah...

  ok..ok.. azam baru ek? maybe Mart nak berubah tak nak jadi macam dulu... yela.. Maybe Mart banyak buat banyak salah or ketelanjuran... tahun lepas memang Mart banyak buat salah.. so siapa2 yang baca post ini... Mart nak mintak maaf sekiranya diri ini banyak buat salah n buat hal kat korang...

              apa azam baru korang? harap2 yang positif ye guys...

salam ikhlas.
mart aumi muslimin

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...