my tweets. follow me okey?

Wednesday, 16 November 2011

Mendengar 'Jejaka Youtube' di tengah malam buta ni...

Assalamualaikum dan selamat sejahtera... from mart aumi to your heart...

Entah la... macam mana tengah malam aku boleh ada idea tentang Greyson Chance? Siap download lagi lagunya.. hahahaha!

Ok..ok... aku tak terfikir pun kenapa aku boleh beria-ria nak dengar lagu dia ni?

yeah! give a big clap to Najwa Latif ye.... dia kenalkan si 'mat saleh' ni kat Malaysia time AIM aritu....

Oh yeah! namenye pun dah meletup macam Najwa latif.. patutla Najwa latif nak duet dengannya... Tapi dia ni org Amerika...

Umur pun dua tahun beza je dari aku...

Ingat.. sekarang susah nak cari bakat menyanyi tau... kalau dah kureng.. dah tentu kene reject masuk Vokal (yg tengah top la.. tapi malas nak tengok... aku benci realiti TV yg ada konsert.... bek layan masterchef... leh aku blajar memasak... lau baik pun tengok ustazah pilihan.. tu pun lagi baik...)

kat youtube ni pun ramai org berbakat.. cume kurang diberi perhatian je...  kalau najwa latif boleh naik lalu youtube... apatah lagi berjuta-juta rakyat Malaysia yang ada channel youtube sendiri (termasuk Mart Aumi)?

so.. don't see on TV saje ye... cite kat TV kadang2 menyampah except ceramah agama je yang best.... kat rumah tu ade internet.. bukak youtube, cari mana yang best and support them! kalau tak nak follow pun.. follow la Ustaz Azhar Idrus punye video ea? baru tau sedar ke tak diri korang sebenarnya....

(Berita kat TV pun aku tak leh percaya.....)

*dah apa yang kau melalut Mart? baik ko tido aje....

selamat malam wahai readerz...
mart aumi muslimin



p/s: (lepas mawi, justin bieber, bruno mars, najwa latif... then greyson chance plak jadi polemik kat Malaysia ni plak)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...