my tweets. follow me okey?

Saturday, 12 November 2011

Carta Hati by Najwa Latif.... (with Lyrics and official videoclip)

Budak arok berceloteh.... Assalamualaikum....

kali ini aku nak share pasal Najwa Latif lagi.. (mentang2 mart aumi sanggup tidur lewat gara2 persembahan najwa latif kat AIM)...

well... aku ngok kat wall page najwa latif tadi.. rupa2nye dah launch music video terbaru kat hot fm...

hehhee... ni aku bagi liriknya dulu..


hmm.. hoo.. haaa.. mmm..
Engkau duduk di situ
Diam tersipu malu
Mahu mendekati aku
Aku mulai resah
Hatiku jadi kebah
Melihat dirimu aku rebah
Tapi hati ini kuat menyatakan
Kau terkini duduk di carta hati
Lalu cinta kita bermula
Dari mata turun ke jiwa
Dari teman menjadi cinta
Dan berjanji untuk setia
Sehidup semati kita
Menjanjikan bahagia
Untuk kita berdua selamanya
hmm.. hoo.. lalala.. mmm..
Jangan engkau jangan pergi
Jangan tinggalku sendiri
Jangan tinggalkan carta hati
Kau janji kan bahagia
Ku janji kau tak terluka
Teruslah berada di carta hati kita
lalalalala.. hooo…
lalalalala.. mmm…

hah! yg ditunggu tunggu... hang layan ini video.. zazzz!!!
    

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...