my tweets. follow me okey?

Tuesday, 23 August 2011

Teringatkan semula kenangan Baby-G yang lama....

Budak arok berceloteh.... Assalamualaikum....

kali ini aku rasa rindu yang teramat sangat dengan jam tu....

gambar hiasan je... gambar jam yang sebenar tak ingat and sudah hilang...


aku start pakai jam ni lebih kurang masa darjah 3... masa tu jam ni belum famous macam sekarang ni... (kat kali lima senang dapat sebab murah)

tetapi apakah daya jam tu dah hilang mase darjah 6... tapi x mengapalah ada jam lain yang dapat menggantikan jam ini...

inilah jamnya.... 

walaupun nampak cikai sikit... tapi jam ni memang original...

(tapi aku tak suka orang yang jealous pasal jam ni... orang kata penipu ke.. pembohong ke... lantak lah... ni jam pemberian bapa aku dan masih lagi tahan sampai sekarang.. orang yang kata tu.. sebenarnya jealous... and iri hati.. x yah layan la...)

jam ni start pakai dari darjah 5 sampai sekarang (sebenarnya baby-g aku ada cuma besinya hilang sebab ganas sangat...)

lepas ni berangan pulak nak beli g-shock


itu kalau ada rezeki la.... pastinya yang original la... insyaAllah....

salam ukhwah
mart aumi muslimin

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...