my tweets. follow me okey?

Saturday, 27 August 2011

Raya story (part two): persiapan raya untuk phone.... hahaha....

Budak arok berceloteh.... Assalamualaikum....

kali ini dah masuk part dua dah pasal entry raya ni... nak raya kan???
hahhaha....
orang lain sume dah ready dengan kereta, rumah, duit.......
aku???? heheh.. buju raya dah ada... kuih raya... gadjet sudah ada (Sony Walkman B142F, Notebook BenQ Joybook Lite ngan paling penting skali my own new phone, nokia 2730 classic)....



speaking about .... hehehe.. sepatutnya aku download lagu raya untuk semua gadget.. tapi.. malas.. buat apa simpan lagu.. dengarnya setahun sekali je... baik aku dengar kat radio je.......

huh.. berikutan dengan tajuk entry ni.. hehehe.. aku dah download beberapa game untuk handphone... yela.. nanti kat atas jalan boring plak... nanti balik kampung asyik tengok sawit aje....

macam2 la.. angry birds, football tycoon, civic simulator la and banyak lagi... (sebab download banyak sangat tu la jadi x ingat..)

napa aku download software daripada lagu raya??
maybe cousin nak main game ke.. (yg kecik2 la..) pastu buat ilang bosan... x kan asyik nak dengar orang nyanyi je... lagipun lagu raya setahun sekali je dgr...)

hahaha.. itu sahaja kot.. tunggu part yang seterusnya.. ok???


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...