my tweets. follow me okey?

Friday, 15 July 2011

realiti as mart aumi....

assalamualaikum..
since aku tukar nickname aku...
aku semakin serasi dengan nama tu.. (mart aumi)

maybe korang rasa pelik kan dengan nama 2...
tapi... itulah realitinya... 
hahah... mart tu asalnye aku nak letak mat...
(standard la ikut name melayu....)
tapi rasa macam too very skema la...
so.. aku kan biasa jalan2...
see anything best ke...
kat situ timbulnye idea...
ada nama kedai kat caltex la..
it is MART... 
hahah...
dalam hati aku ini memang kene...
Mart + Aumi = Mart Aumi!!!

hahaha... happy x?

tapi name aumi tu bersempena ngan nama adik-beradik aku yang lain....
janggal la aku sorang x de nama aumi... so aku letak la...

as sure... memang aku commercialize name ni.... hahah...

tapi x pe...
it is good...



heheh....
:p

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...