my tweets. follow me okey?

Saturday, 16 July 2011

overview mart aumi's blog

Budak arok berceloteh.... Assalamualaikum....

aku nak share la cikit pasal blog aku ni.... hahah.... 
sejak aku tukar dashboard aku ke draft site... huhuhu...
functionalitynye sangat bagus...
(nanti tunggu mart aumi mengulas pasal draft dashboard di lain entry)

tapi sekarang aku x nak  cite pasal draft dashboard
aku nak cite pasal blogku ni...
aku spotcheck la kat overview blog aku.... hahah...


hahha... nampak kan? hehhe... walaupun baru lagi kat blogger.. tapi syukurla apa yanga da di depan mata...

and then.....


hahah... ini dia....

(habis hidung aku tinggi sangat sebab bangga... :p...)
(acah je tu.. )

so i need support from you...
i hope this blog will be the best in the future..
(doakan yang terbaik ea?)

saya doakan juga pada para bloggers supaya berjaya dalam bidang blogging ni....
Amin...


salam ukhwah
mart aumi muslimin



1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...