my tweets. follow me okey?

Thursday, 9 June 2011

talking about windows 7, line internet lembab, blogging and facebooking.... what a whip!

sejak dapat notebook and broadband sendiri...
huh.. memang sah la rajin update blog!
ceh.. memang advance sikit la..
ini lah notebooknye (bantuan daripada kerajaan Malaysia menerusi SKMM)....



BenQ Joybook Lite U105i


tapi goodbye la kat lappy lama aku... lappy tu la yang banyak membantu aku buat kerja...
tapi syukur la.. lepas ni senang la aku nak cari bahan untuk aku blajar disamping aku blogging untuk manfaat sume orang...
tapi yang paling best.. angan2 aku dah tercapai.. dapat guna Microsoft Windows 7...
huhuhu xD

this is my Windows 7:

perggh!!! memang best!! sebab laju.. walaupun prosessornya hanya untuk notebook sahaja
(i wish that i could modify 2 Core i-7 and 2GB HD graphics... huhuhu.. tapi x muat la)

tapi memang best daripada XP.. sebab functionnye memang lebih baik...
so.. aku rasa inilah yang terbaik...
about broadband..
(aku pakai line maxis)
aduii.. susah nak cite... 
kadang2 line ok dan kadang2 x ok

nilah contoh line lembab...:



itu yang aku tunjuk 2 dy tengah loading... lembab sungguh!

(the making of this post)

bile bukak fb laju semacam... cheh!



hehe.. what a whip...!!!
i'm hate it!!!

Ok.. aku nak abis menaip ni... :)

(thanks to my best friend of browsers: Mozilla Firefox 4)

salam ukhwah,
mart aumi muslimin


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...