my tweets. follow me okey?

Saturday, 25 June 2011

hari terbuka dan GROUNDED....

asslamualaikum...

semalam baru je lepas hari terbuka...
itupun nasib baik mood ayah baik...
well..
sebab pagi tu mak n ayah da bising..
result aku teruk sangat....
sampai 4FAILED...
(nak tau resultnye tekan ini: http://mart-aumi.blogspot.com/2011/06/ini-kisah-exam-12-tahun.html)


hahaha... memang patut pun...
nerveous bile jumpe cikgu...
itupun mood cikgu samsiah baik...
ermm...
banyak benda positif yang cikgu n abah cakap...
ok...
fuhh... nasib baik x cikgu x mara sangat...


tapi....
balik rumah..
habis laptop.. handphone kene pegang ngan mak...
emm.. x dpt nk on9 hari2...
on9 cume hujung minggu je....
tapi kene bagi result baik la...
baru boleh..



lepas ni kene buktikan bahawa aku boleh mencapai yang terbaik dalam peperiksaan seterusnye...
(aku x suke nak letak tagline: KILL KILL DIE DIE... sebab x sesuai ngan entry aku..)


salam entah bersemangat atau tidak...
mart aumi muslimin,.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...