my tweets. follow me okey?

Saturday, 11 June 2011

dillema dalam hati... antara keadilan dan kebodohan...

salam..
sejak kebelakangan ini.. aku rasa macam berubah betul..
tak tahu kenapa...
aku sudah menjadi terlalu teruk perangai...
walaupun orang anggap aku baik..
tapi aku ngaku sendiri la..
sejak aku pindah kat 4C..
attitude aku semakin berubah...
maybe sebab persekitaran aku yang sangat ****.....

since aku dikenakan kat fb itu hari..
aku dah semakin tertekan...
kenapa ade orang sanggup menjatuhkan maruah aku..
kalau budak tu cakap dia bergurau..
berguraulah cara yang betul..
ini tidak..
dahlah upload gambar aku ngan member aku kat fb..
n aku bace komen2 itu sangat menyakitkan hati..

tapi aku terpaksa bersabar...
tapi jiwa aku disakiti lagi sebab ade satu post kat group...
sungguh mengecewakan...

i felt so annoying...
aku sangat sedih...
beberapa hari lagi nak naik sekolah...
and aku dibuli lagi di sekolah..

mana keadilan diorang ni????
narrow minded sungguh!!
diorang ingat aku ni patung boneka ke apa!!!!
ingat budak lemah x leh bersuara ke?????
walaupun aku budak pelik..
tapi bukan bermakna pelik itu merosakkan hidup diorang!!!
aku perangai over sebab aku suka...
sebab aku nak seronokkan jiwa aku..
tapi diorang jealous and ambil kesempatan..



kali ini tidak... walau apapun cara diorang burukkan aku ..
aku takkan maafkan diorang...!!!!
ingat diorang takut apa yang aku cakap ni..
x pe...
tengokla nanti...
macam mana ;perasaan' aku keluar dari diri aku..
sampai diorang taw.. macam mane aku sebenarnya dekat mata korang...

*fikir2 la apa yang aku nak wat dengan korang (budak2 yg sakitkan ati aku).. lu punye otak fikir la!!! lau fikir nak ajak gaduh 2 bukan jantan.. itu jadi SETAN!!!! gaduh2 nak wat dosa aje.... 

semoga apa yang diorang memburukkan aku itu mendapat balasan yang SETIMPAL sepertimana
jiwa aku yang perit ini...

salam sakit hati dari aku..
mart aumi muslimin

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...